Opinie klientów indywidualnych – 2014

opinienaglowek
2014-10-17

Polecam usługi :) Autko sprawdzone przed zakupem, wiedziałam po co jadę przez pół kraju Wielkie dzięki

Renata

2014-09-19

Bardzo profesjonalne podejscie do sprawy. Swietny kontakt zarowno z przedstawicielem firmy jak i pozniej ze sprawdzajacym auto.Samochod zostal bardzo dokladnie sprawdzony pod kazdym wzgledem, zdjecia bardzo dobrej jakosci. Istotna rowniez opinia o aucie specjalisty ktora ostatecznie przyczynila sie do jego zakupu
Goraco polecam kazdemu kto ma zastrzezenia co do zakupu i nie chce stracic pieniedzy.

Krzysiek

2014-09-16

Profesjonalizm, chęć wspólpracy, doskonaly kontakt z Panem Dominikiem, chetna pomoc nie tylko w czasie inspekcji ale też dużo wczesniej. Takich firm i ludzi jak Pan Dominik i jego inspektorzy wiecej! polecam!

Patryk

2014-09-15

Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja na zapotrzebowanie. Inspekcja zlecona w Gnieźnie, zapłacone w południe i o 17 było już po badaniu. Wersja podstawowa wraz z diagnostyką komputerową. Jestem bardzo zadowolony z obsługi – no i z auta bo na szczęście trafiło się też w dobrym stanie. POLECAM każdemu.

Szymon

2014-09-12

Korzystałem z usług firmy moto-zakup kilkukrotnie podczas moich poszukiwań Audi A4 B8 ( finalnie zakupiłem BMW E91 )Inspekcje odbywały się zarówno w Warszawie jak i w innych częściach PL. Moje wrażenia ze współpracy są doskonałe, firma zdecydowanie godna polecenia. Świetny kontakt z Panem Dominikiem, zaoszczędzony czas i pieniądze na naprawy które sprzedawcy sprytnie próbowali ukryć W czasach gdy sprzedawcy/komisy kręcą na potęgę firma moto-zakup to dla mnie pozycja obowiązkowa !

Bartek

2014-09-08

Inspekcja okazała się bardzo pomocna przy wyborze auta, zaoszczędziłem, czas i pieniądze, okazało się że auto tak bardzo idealne i zachwalane przez handlarza wymagało od razu wkładu ponad 3000 pln, zdjęcia bardzo dobrze pokazały stan auta, inspekcja bardzo profesjonalna, polecam wszystkim korzystanie z usług.

Bartek

2014-09-06

Podsumuję krótko. Profesjonalizm. Autko sprawdzono dokładnie, wszystkie nawet najdrobniejsze wady uwieczniono na zdjęciach. Z kontaktem podczas współpracy, nie było żadnego problemu. Zaoszczędzony czas, pieniądze i nerwy! Jak najbardziej polecam!

Rodowity Słupszczanin

2014-09-05

Zdecydowanie polecam! Zarówno Dominik jak i Inspektorzy to fachowcy-pasjonaci. Dzięki czemu można sie naprawdę dużo dowiedzieć o aucie przed jego zakupem i podjąć decyzję będąc w pełni świadomym czego się spodziewać.Serwis Moto-zakup to rewelacyjny pomysł, wiele osób, tak jak ja, zapewne nie posiada na tyle wiedzy by w pełni samodzielnie zdecydować się na zakup auta bez obaw o kupowanie kota w worku. Współpraca z Dominikiem wiele pomaga w tej kwestii. Ekspresowa komunikacja i dostosowywanie się do potrzeb klienta tylko zachecają. Polecam wszystkim!

Marcin (inspekcja w obecności naszego klienta)

2014-09-05

Pełen profesjonalizm. Auto dokładnie sprawdzone, zdjęcia zrobione w wysokiej rozdzielczości, pełen raport. Dzięki temu nie kupiłem skarbonki , na pewno skorzystam z usługi przy następnym aucie bo dalej jetem trakcie szukania

Łukasz

2014-08-20

Przedsiębiorca godny polecenia. Warto zapłacić za postawienie profesjonalnej diagnozy auta. Dominik pomógł przy Skodzie oraz służył poradą przy zakupie AUDI.
Polecam

Cez

2014-08-18

CZEŚĆ
JESTEM ZADOWOLONY.INSPEKCJA ROZWIAŁA WSZYSTKIE MOJE WĄTPLIWOŚCI.
UWAŻAM ,ŻE TO DOBRZE WYDANE PIENIĄDZE.AUTO KUPIONE.

FRED

2014-08-15

Auto stało pod Warszawą – inspektor przyjechał do mnie pod dom zabrał mnie na miejsce. Z samochodem niby wszystko ok ale inspektor pokazał mi takie wady auta na które sam uwagi bym nie zwrócił, zderzak przód, tył wymieniony – żadna wersja s-line auta. Elementy malowane, zderzaki wymienione – dzięki Dominik za Twoje wprawne oko! Polecam wszystkim którzy nie chcą kupić szrota tylko auto do jazdy za uczciwe pieniądze.

Kamil

2014-08-13

Przez telefon sprzedawca zapewnił, że samochód jest ok. Po inspekcji zwątpiłem – całe auto pordzewiałe a cena kosmiczna za takiego złoma. Ciesz się że nie traciłem czasu i pieniędzy na podróż … full profesjonalne podejście do klienta.

Paweł

2014-08-07

Witam ja również jestem zadowolony z inspekcji samochodu, który zakupiłem, za tak profesjonalną inspekcje samochodu i szczerze powiem, że nie żałuje tych pieniędzy w ogóle, które wydałem na pakiet silver + diagnostyka komputerowa = 300 zł.

Kamil

2014-08-07

Dzięki moto-zakup poznałem co to znaczy przekręt na podatku VAT. Nie musiałem jechać oglądać auta – zapewne bym je kupił ponieważ w stanie wizualnym oraz technicznym było idealne. Nigdy nie podejrzewałbym, że zakup samochodu za takie pieniądze może wiązać się z tak niemiłą sytuacją jak niezapłacony podatek. Dopiero ludzie z tej firmy uświadomili mi ten proceder. Zaoszczędziłem dzięki temu dużooo pieniędzy! SZCZERZE DZIĘKUJE.

Marek

2014-07-25

Witam, śmiało mogę polecić usługi tej firmy. Od samego początku wszystkie akcje związane z poszukiwaniem i zakupem samochodu były pilotowane przez Pana Dominika – służył zawsze chętnie opinia, wiedza i doświadczeniem. Był w ciągłym kontakcie ze mną – przy zlecaniu inspekcji samochodu, była ona gotowa na drugi dzień. Szczerze mogę polecać usługi tej firmy wszystkim osoba zainteresowanym kupnem używanego samochodu którym zależy na pewnym aucie.

Dominik

2014-07-11

Nie będę oryginalna w opinii. Polecam usługi tej firmy. Sądzę, że zlecenie inspekcji zaoszczędziło mi sporo czasu, kłopotów i wydatków wiążących się z kupnem jakiegoś sfatygowanego, choć pozornie „w stanie idealnym” (jak to często zachwalają sprzedający) auta. Warto zainwestować, bo działają profesjonalnie i kompleksowo. Cierpliwość w przekazywaniu informacji klientowi, chęć pomocy – to dodatkowe atuty. Dziękuję!

Marzena

2014-07-07

Jeżeli wahasz się, czy skorzystać z usług tej firmy – przestań. Zamówiłem pakiet gold. Jeszcze tego samego dnia fachowcy z moto-zakup.pl pojechali i sprawdzili samochód. Choć wyglądał jak by dopiero co wyjechał z salonu, na podstawie sporządzonego raportu, nie kupiłem go. Zaoszczędzasz czas, pieniądze, i przede wszystkim nerwy. Zdecydowanie polecam te usługi!

Ronald

2014-05-30

Jestem bardzo zadowolony z usługi serwisu. Pozwoliło mi to oszczędzić dużo swojego czasu i pieniędzy na niepotrzebne wycieczki. Fachowość i podejście do inspekcji – pełen profesjonalizm.

Tomek

2014-05-17

Polecam usługi, jestem z 100% zadowolony. Auto sprawdzone prawidłowo i bez problemów. Wszystko konkretnie i fachowo.

Irek

2014-05-13

Zleciłem sprawdzenie samochodu rano, wieczorem miałem pełny dokładny raport.Przygotowany bardzo solidnie i profesjonalnie, zawierający wszystkie informacje o które prosiłem. Zaoszczędziłem czas i kase!! Bardzo polecam usługi Moto-zakup !!

Maciek

2014-05-12

Pełen profesjonalizm. Auto dokładnie sprawdzone, zdjęcia zrobione w wysokiej rozdzielczości, pełen raport. Dzięki temu utwierdziłem się w przekonaniu, że warto jechać po auto na drugi koniec Polski.

Tomasz

2014-04-05

Fachowość to za mało powiedziane, to wręcz pasja. Samochód sprawdzony od dachu po koła. Konkretnie na czas w przystępnej cenie. Dzięki temu wiem co kupiłem podejmując świadomą decyzje polecam w 110%

Daniel