Opinie klientów indywidualnych

Opinie klientów indywidualnych
Opinie klientów indywidualnych
Opinie klientów indywidualnych
Opinie klientów indywidualnych

Wszystkie opinie znajdujące się na naszej stronie, na forach motoryzacyjnych oraz portalach z opiniami o firmach są w 100% realne. Opinie pisane są przez naszych klientów, za każdą opinią stoi zrealizowana usługa przez firmę moto-zakup. W razie jakichkolwiek wątpliwości co do realności opinii możemy podać naszemu klientowi dane dotyczące pojazdu – numer vin, lokalizację auta, datę sprawdzenia według wskazanej opinii.

Opinie klientów indywidualnych

Opinie klientów indywidualnych
Opinie klientów indywidualnych
2018-11-29

Polecam ! Dzięki inspekcji uniknęłam zakupu auta powypadkowego. Drugi mój wybór okazał się słuszny i auto zostało zakupione. Auto dostało 4 gwiazdki ale spełnia moje oczekiwania. W moim odczuciu większość usterek wizualnych oraz technicznych została wyłapana przez inspektora. Fajna sprawa będę polecać.
Justyna
2018-09-10

Sprawdziłem 3 auta – dwa z Francji jedno z Holandii wszystko co mówił na początku Pan Dominik potwierdziło nasze obawy. Polecam – ja dzięki inspekcji nie utopiłem pieniędzy w złom.
Arek
2018-06-13

Wszystkie opinie o firmie moto-zakup potwierdziły się w 100% – fachowa opinia na temat zleconego samochodu. Kontakt mógłby być nieco lepszy z klientami ale to nie jest firma call-center tylko ludzie którzy sprawdzają auta przed zakupem. Polecam znajomym.
Adam
2018-03-18

Dziękuję panu Dominikowi oraz jego inspektorom za wykonaną prace i nieoceniona pomoc w zakupie auta. Auta, które podkreślam dzięki ich wsparciu jest sprawne technicznie i nie jest złożone z osmu innych samochodów. Minęło trochę czasu za czym trafił się pojazd godny uwagi ale to nie był czas stracony. Cierpliwość i zaufanie wobec firmy Moto – Zakup skutkowało tym że mogę się teraz cieszyć przyjemnością z jazdy zakupionym samochodem a nie tracić czas na niekończące się wizyty w warsztatach i wydawaniem kolejnych pieniędzy na tzw. „igła auto, od niepalącego elfa księdza kosmity.” Jeśli ktoś będzie niezdecydowany czytał te peany niech się nie zastanawia tylko dzwoni do firmy Moto – Zakup.pl ponieważ polski rynek samochodów używanych to dżungla bez przewodnika zjedzą cię krokodyle i rekiny szemranego biznesu aut używanych.
Krzysztof
2017-06-16

Panowie z moto-zakup.pl są naprawdę dobrymi fachowcami, stojącymi w 100% po stronie klienta i doradzającymi z największą cierpliwością. P. Dominik sprawdził dla mnie chyba kilkadziesiąt aukcji on-line, a inspektorzy przeprowadzili dwie inspekcje, i dopiero po dłuższym czasie znalazło się autko naprawdę warte zakupu – bezwypadkowe, z oryginalnym przebiegiem (wpisanym na fakturze), niezniszczone w środku i wizualnie ładne:) Opisy inspekcji są szczegółowe, a jednocześnie zrozumiałe nawet dla laika, zdjęcia bardzo staranne, no i to, co najcenniejsze – subiektywna opinia inspektora po inspekcji (w moim przypadku jedno auto zebrało 4/5, ale inspektor odradził zakup mimo tego, i dobrze, że go posłuchałam). Jestem mega zadowolona i wdzięczna za pomoc, zwłaszcza p. Dominikowi, który ogarnia temat niesamowicie i daje klientowi super wsparcie merytoryczne, tym ważniejsze, jeżeli ów klient jest zielony jak szczypiorek w kwestii motoryzacji:) Jeszcze raz dzięki, i powodzenia!
Grażyna
2016-09-12

Polecam – inspekcja wykonana fachowo, dzięki niej oszczędziłem na prawdopodobnie nie udanym zakupie samochodu.
Bartosz
2016-07-08

Auta jeszcze nie kupiłem, ale już muszę pochwalić firmę moto-zakup.pl. Długo zastanawiałem się nad wyborem inspektora przez internet. Nachodziły mnie różne myśli, a szczególnie takie, że pieniądze ode mnie weźmie i na miejscu od sprzedającego, aby od kontroli odstąpić i opisać w samych superlatywach auto sprzedawane. Wątpliwości zostały rozwiane. Rzetelność przygotowanej dokumentacji pokontrolnej jest oszałamiająca. Pan Dominik na tym nie poprzestał. Po kilku tygodniach zadzwonił do mnie i wspierał przez godzinę, przypominając przebieg kontroli, wątpliwości co do jakości dokumentacji, szczerości wypowiedzi sprzedającego. Oczywiście zachowują obiektywność i nie odradzając mi kopna. Jestem pewien, że gdyby były powody to by mi stanowczo odradził kupna. Oprócz tego w sposób bardzo interesujący omawia techniczne niuanse świata techniki motoryzacyjnej. Nic dodać, nic ująć. Takich ludzi nam w kraju matki powinny rodzić:)
Jarek
2016-05-12

Polecam firmę pana Dominika .Dzięki sprawdzeniu auta unikneliśmy ukrytych kosztów związanych z vat,zobaczyliśmy też że auto do końca nie było takie jak zapewniał sprzedawca.

Joanna

2016-04-22

Zdecydowanie polecam – sprawdziłam do tej pory dwie oferty, każda wydawałoby się 100% pewniak. Po otrzymaniu raportów nie kupiłam żadnego bo albo okazało się, że było naprawiane albo ich historia nieco niejasna.
Małgorzata
2016-04-17

Polecam usługi Pana Dominika. W sumie sprawdził dla mnie osobiście lub poprzez współpracowników trzy auta zanim dokonałem zakupu. Rzeszów, Poznań, Warszawa. Robota rzetelna, zaoszczędzone kupa czasu i pieniędzy, nawet szwagier tak dobrze nie doradzi . Doceniam cierpliwość Pana Dominika, którą okazał w trakcie kilku długich rozmów telefonicznych. Firma godna zaufania (opłaciłem badanie komputerowe, które nie zostało wykonane więc otrzymałem zwrot wpłaty), bez ich pomocy pewnie jeszcze nie zmieniłbym auta. Przed kolejnym zakupem samochodu używanego też z pewnością skorzystam z usług tej firmy. Polecam moto-zakup.pl wszystkim znajomym którzy są w trakcie kupowania auta używanego.
Dzięki Panu Dominikowi jeżdżę teraz fajnym pewnym autem. Dziękuję.

Radek

2016-03-15

Godna polecenia firma która potrafi znakomicie przejrzeć samochód na wylot, wykryć wszystkie wady i zalety. Podchodzą do swoich obowiązków profesjonalnie, raporty są wyczerpujące, dowodem także na ich zaaganżowanie jest ogromna liczba zdjęć dokumentujących stan sprawdzanego auta. Jestem zadowolony z firmy gdyż uratowali mnie przed kupnem „bubla” .Polecam wszystkim którzy są zainteresowani ofertą z daleka a nie mają możliwości lub czasu na oględziny. Również dla tych z mniejszą wiedzą nt. samochodów.

Mateusz

opinienaglowek